monnet@monnet.es

932 761 679 • 637 587 543

Urgències:

608 438 500

  • tratamiento-de-suelos-01

Tractament de sòls

Som especialistes en tractaments de sòls. El reparem, li donem brillantor i el deixem com nou.

tratamiento-suelos-01
tratamiento-suelos-02
tratamiento-suelos-03
tratamiento-suelos-04
tratamiento-suelos-05
tratamiento-suelos-06
tratamiento-suelos-07
tratamiento-suelos-08
tratamiento-suelos-09

Sòls durs (terratzo, marbre, hidràulic, etc.): cristal·litzat, rebaix i diamantat.

  • Cristal·litzat: Primer es decapa i neteja bé el sòl, eliminant les taques. Un cop net se li passa la màquina rotativa amb llana d'acer i ceres abrillantadores per eliminar la pel·lícula superficial desgastada del sòl espatllat i tornar la seva brillantor natural una altra vegada.
  • Rebaix: Amb màquina elefant es poleix el sòl i es rebaixa diverses capes. Aquest procediment se sol realitzar quan hi ha imperfeccions a terra del tipus desnivells o desgast molt notori entre unes zones i altres del paviment. Se li retorna uniformitat i brillantor al terra. És un procés costós en temps i preu.
  • Diamantat: Es decapa i neteja el terra, posteriorment es poleixen les zones més ratllades o deteriorades amb formatges de diamant aplicats a la màquina rotativa, per tornar aquesta superfície danyada al seu estat original. S'acaba amb un cristal·litzat.

Sòls tous o plàstics (PVC, vinílics, laminats, etc.): manteniment i ultra velocitat.

  • Ultra velocitat: Primer s'eliminen les taques, ratllades del sòl i desperfectes amb un producte decapant alcalí. Amb una màquina rotativa i les ceres pertinents s'aplica una pel·lícula protectora que segelli el porus i deixi el sòl brillant.

Resina epoxi:

  • Tractament de la brutícia i manteniment.

Fusta:

  • Mopejat, escombrat i tractaments especials.

Sol·licitar servei de neteja

Món Net i Verd - FacebookMón Net i Verd - Instagram Món Net i Verd - LinkedIn Bloc serveis de neteja

Mon Net i Verd, S.L., utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques.
Marqui a "ACCEPTAR" per autoritzar el seu ús o "REBUTJAR" per rebutjar-les. En aquest cas Mon Net i Verd, S.L. no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES aquí o al peu de pàgina.