monnet@monnet.es

932 761 679 • 637 587 543

Urgències:

608 438 500

  • limpiezas-especializadas-01

Neteges especialitzades

Som especialistes en neteges tècniques

limpiezas-especializadas-15
limpiezas-especializadas-14
limpiezas-especializadas-13
limpiezas-especializadas-12
limpiezas-especializadas-11
limpiezas-especializadas-10
limpiezas-especializadas-09
limpiezas-especializadas-08
limpiezas-especializadas-07
limpiezas-especializadas-06
limpiezas-especializadas-05
limpiezas-especializadas-04
limpiezas-especializadas-03
limpiezas-especializadas-02
limpiezas-especializadas-01

Neteges d'acabat d'obra i de xoc:

Realitzem la retirada de proteccions en l'obra, la recollida i tirada de runa (disposem de saques mini contenidors). Realitzem la posada a punt de qualsevol pis, casa o local comercial d'obra nova o després de realitzar les reformes perquè els propietaris puguin entrar a viure o a treballar. Tots els nostres empleats estan formats en Prevenció de Riscos Laborals de Neteja en Obra i passen un control mèdic cada any. A més el nostre equip porta una mitjana de més de 8 anys d'antiguitat en plantilla.

Neteja de vidres i marqueteria:

Els nostres especialistes realitzen el manteniment de neteja de vidres, aparadors, rètols, marqueteria i persianes de botigues, oficines, restaurants, etc.

Neteges amb dificultat o perillositat (en alçada):

Disposem d'allargadors, arnesos i bastides per a la realització de treballs verticals. Hi ha la possibilitat de llogar plataformes elevadores per a realitzar la neteja de zones en alçada i de difícil accés.

Neteges mecanitzades:

Disposem de tot tipus de maquinària per a poder realitzar neteges tècniques i industrials en superfícies de tota mena: màquina escombradora, màquina fregadora, màquina rotativa, etc.

Neteja de grafits a persianes, vidres i parets:

Som especialistes en l'eliminació de vinils i grafits en vidres i persianes.

Sol·licitar servei de neteja

Món Net i Verd - FacebookMón Net i Verd - Instagram Món Net i Verd - LinkedIn Bloc serveis de neteja

Mon Net i Verd, S.L., utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques.
Marqui a "ACCEPTAR" per autoritzar el seu ús o "REBUTJAR" per rebutjar-les. En aquest cas Mon Net i Verd, S.L. no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES aquí o al peu de pàgina.