monnet@monnet.es

932 761 679 • 637 587 543

Urgències:

608 438 500

  • Mencions de clients

    Mencions de clients

Txema Retana

Txema Retana

La confiança és un intangible que com la collita, és necessari alimentar-la i cuidar-la cada dia, tremendament difícil de mantenir en el temps i molt fàcil que s'arruïni de cop. Món Net i Verd, S.L. porta alimentant, cuidant i protegint aquest intangible en la nostra relació professional des de fa molts anys.

visitar web


Toñi Chocarro

Toñi Chocarro

Món Net i Verd, S.L. és una empresa de neteja seriosa. El personal que envien és educat i sap executar el seu treball de manera discreta, així doncs, en el nostre despatx es contínua treballant i atenent al públic sense que interfereixin la feina, a causa del seu silenci en la forma de treballar. El preu que cobren, és el que hi ha al mercat, tenint en compte que ells asseguren al seu personal i tu només has de comptabilitzar la factura, sense preocupar-te de la seguretat social.

Marta del Hoyo

Marta del Hoyo

Després d’haver tingut experiència amb altres empreses de neteja, Món Net i Verd, S.L. és la que ens ofereix major qualitat i eficàcia a un bon preu. El seu personal degudament qualificat i uniformat, realitza les tasques encomanades amb dedicació i professionalitat. A part, ens ofereixen un tractament personalitzat, amb un alt grau de satisfacció.

visitar web


Cristina Aguinaga

Cristina Aguinaga

Amb Món Net i Verd S.L., se’ns han acabat els problemes i la pèrdua de temps en relació amb la neteja de les nostres instal·lacions. Ells s’ocupen de tot el relacionat amb la neteja, sense causar cap pèrdua de temps i així poder dedicar-nos al nostre negoci, que és del què es tracta. El personal és amable i educat, compleix amb el seu treball i amb els seus horaris en tot moment.

visitar web


Francisco i José María Dapena

D.V.D. Arquitectes agraeixen els serveis prestats per l’empresa Món Net i Verd, S.L., tant per l’eficiència dels mateixos, com per la confiança de tot el personal col·laborador. Gràcies Món Net i Verd, S.L. els augurem una feliç trajectòria.

Alex Nieto Domínguez

Alex Nieto Domínguez

Agraïm els serveis prestats des de fa 2 anys per l'equip que forma Món Net i Verd, S.L. En tot moment han donat resposta a l'alt nivell d'exigència del nostre clients, aportat confiança des del primer moment i adaptant-se a les nostres necessitats específiques. Professionals del sector que fan el seu treball de manera eficaç i responsable, amb un resultat excel·lent.

Món Net i Verd - FacebookMón Net i Verd - Instagram Món Net i Verd - LinkedIn Bloc serveis de neteja

Mon Net i Verd, S.L., utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques.
Marqui a "ACCEPTAR" per autoritzar el seu ús o "REBUTJAR" per rebutjar-les. En aquest cas Mon Net i Verd, S.L. no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES aquí o al peu de pàgina.