monnet@monnet.es

932 761 679 • 637 587 543

Urgències:

608 438 500

 • Prevenció laboral

  Prevenció laboral

  Prevenció de riscos laborals i FLC (Formació Laboral de la Construcció)

El pilar fonamental del nostre sistema de seguretat i salut en el treball és la integració de la Prevenció dels Riscos Laborals, de forma transversal, en tots els estaments, departaments i àrees d'activitat de l'empresa.

Com a part de la planificació de la nostra activitat preventiva, identifiquem, avaluem i controlem els riscos associats a les nostres activitats i al desenvolupament dels nostres serveis. Del resultat d'aquestes avaluacions i les seves revisions, informem i formem al nostre personal al nostre centre de treball. Coordinem la nostra activitat amb Gabinetesme Prevenció i establim objectius i metes per millorar les condicions de seguretat i salut del personal i reduir els accidents laborals.

L'actuació que la nostra empresa pren amb cada entrada d'un nou client s'estructura en els següents passos:

 1. Identificació dels riscos del lloc de treball.
 2. Intercanvi de l'avaluació de riscos.
 3. Establiment de les mesures correctores dels riscos detectats.
 4. Informació i formació al personal dels riscos específics.
 5. Lliurament dels Equips de Protecció Individual (EPI) i del Manual de Seguretat.
 6. Planificació de l'activitat preventiva i seguiment dels riscos detectats.
 7. Vigilància de la Salut, tot el nostre personal té el Certificat d'Aptitud, aquest document certifica la qualificació del treballador per al seu lloc de treball després d'efectuar el reconeixement mèdic segons els protocols elaborats pel departament de vigilància de la salut del servei de prevenció, d'acord amb l'avaluació de riscos i en compliment de l'article 22.4 de l'actual Llei de Prevenció de Riscos Laborals.

epi-01
epi-02
epi-03
epi-04
epi-05
epi-06

EPI's
(Equip de Protecció Individual)

 • Guants
 • Ulleres
 • Màscara
 • Arnés
 • Casc
 • Botes
 • Uniforme

Món Net i Verd - FacebookMón Net i Verd - Instagram Món Net i Verd - LinkedIn Bloc serveis de neteja

Mon Net i Verd, S.L., utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques.
Marqui a "ACCEPTAR" per autoritzar el seu ús o "REBUTJAR" per rebutjar-les. En aquest cas Mon Net i Verd, S.L. no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES aquí o al peu de pàgina.