monnet@monnet.es

932 761 679 • 637 587 543

Urgències:

608 438 500

  • Formació

    Formació

    Personal de neteja formats en Prevenció de Riscos Laborals i Formació Laboral en la Construcció (FLC)

Equips de neteja amb formació FLC i de riscos laboralsL'objectiu de Món Net i Verd, S.L. és comptar amb els millors professionals del sector de la neteja i formar-los, no només en l'inici de l'activitat professional, sinó a través de programes de formació continus al llarg de l'any, tant en la formació en Prevenció de Riscos Laborals, com en la formació Mediambiental.

En el transcurs de la vida laboral del treballador, Món Net i Verd, S.L. presta els seus cursos de formació i reciclatge pràctics al centre de treball. Aquests cursos tracten de matèries genèriques com: útils i maquinària de neteja, productes químics, tracte al client, reciclatge, etc; i també sobre matèries específiques i professionals com són treballs en altura, eliminació de grafits, neteja d'obra o mecanitzada, etc.

A més, tot el nostre personal ha rebut la Formació Laboral en la Construcció (FLC) i la nostra empresa posa a la seva disposició l'oferta formativa de la Fundació Tripartida per a treballadors en actiu.

 

Acreditacions i certificats d'empresa de neteja a Barcelona  Certificats i acreditacions de Món Net i Verd, S.L.

Certificat REA (Registre d’Empreses Acreditades Sector de la Construcció de Catalunya)
Certificat PRL (Prevenció de Riscos Laborals) i Formació Món Net i Verd

Món Net i Verd - FacebookMón Net i Verd - Instagram Món Net i Verd - LinkedIn Bloc serveis de neteja

Mon Net i Verd, S.L., utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques.
Marqui a "ACCEPTAR" per autoritzar el seu ús o "REBUTJAR" per rebutjar-les. En aquest cas Mon Net i Verd, S.L. no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES aquí o al peu de pàgina.