monnet@monnet.es

932 761 679 • 637 587 543

Urgències:

608 438 500

  • Responsabilitat Social Corporativa

    Responsabilitat Social Corporativa

    Som una empresa de neteja compromesa amb el nostre entorn

Medi ambient:

Empresa de neteges respectuosa amb el medi ambientEl nostre compromís és minimitzar els impactes ambientals que les nostres activitats puguin causar al medi ambient, buscant la millora i prevenció de la contaminació ambiental.

L'activitat que realitza Món Net i Verd, S.L. es regeix per una minimització dels riscos i els residus, i pel compromís del compliment dels requisits legals i reglamentaris, tant als nostres centres propis, com als centres dels nostres clients amb un compromís de col·laboració amb les seves Planes de Gestió Ambiental.

Món Net i Verd, S.L. està conscienciat en la cura i respecte del medi ambient per això realitza la separació dels residus no perillosos per a una òptima gestió, pensant en la reutilització i reciclatge del material no fungible; i també ens encarreguem de gestionar adequadament els residus perillosos.

Col·laborem voluntàriament amb:

Des de Món Net i Verd, S.L. contribuïm amb entitats socials per generar un impacte positiu en el nostre entorn, tant social com mediambiental. Volem ajudar a construir un món en el qual tots puguem viure millor. Pots veure els nostres certificats de col·laboració clicant en els logos de les ONGs amb les que col·laborem.

  • Cruz Roja
  • Fundacio Arrels
  • Medicos Sin Fronteras

    Món Net i Verd - FacebookMón Net i Verd - InstagramBloc serveis de neteja