monnet@monnet.es

932 761 679 • 637 587 543

Urgències:

608 438 500

  • aquien-01
  • aquien-02
  • aquien-03
  • aquien-04
  • aquien-05

A qui ens dirigim?

Oferim serveis de neteja professionals tant al sector privat com al públic i a particulars

Constructores:

Si estan buscant una empresa de neteja local amb anys d'experiència en el seu sector; amb un preu de mercat assequible; amb recursos i infraestructura de qualitat i total cobertura; amb tots els permisos en regla; al corrent de pagament; amb treballadors amb experiència en el sector i amb antiguitat en plantilla (no contractem personal rotatiu, és el nostre personal fix el que treballa en les obres); amb tots els cursos de Prevenció de Riscos Laborals actualitzats segons normativa; amb un rigorós control mèdic anual; amb els equips de protecció individual; amb maquinària, útils i productes homologats i dins de la normativa de seguretat en el treball; no ho dubti, nosaltres som la seva millor opció.

Locals comercials i oficines:

Oferim un servei de manteniment de neteja de qualitat amb una cobertura total de les necessitats de les seves instal·lacions. Tenim molts anys d'experiència en manteniment de botigues, oficines, spas, clíniques, restaurants, etc. Realitzem el manteniment de neteja diari de les instal·lacions, així com la neteja de vidres, cuines, terrasses, tendals, ombrel·les, catifes, sòls de moqueta, etc.

Administradors de finques:

Som la solució en neteja per a administradors de finques que vulguin delegar la seva confiança en una empresa seriosa, responsable, local i que ofereix un servei personalitzat i de qualitat per a totes les comunitats de veïns i pàrquings que administrin.

Som el col·laborador que necessiten tant per a consergeria, jardineria, manteniments de neteja, neteges d'obra, tractaments de paviments, pintura de les comunitats i petits desallotjaments.

Habitatges de particulars:

Oferim un servei personalitzat per a manteniments d'habitatges particulars o serveis esporàdics de neteges de fons o posades a punt una vegada realitzades obres o reformes. També oferim serveis de neteja de vidres i treballs tècnics de tractaments de sòl.

Món Net i Verd - FacebookMón Net i Verd - InstagramBloc serveis de neteja