INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: En compliment del deure d’ informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que l’ assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Mon Net i Verd, S.L.

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES: Informar-li dels productes i/o serveis de Mon Net i Verd, S.L..

CONSERVACIÓ DE LES DADES: Les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que es exigible legalment, sent destruïdes posteriorment mitjançant els processos segurs de l’ organització.

LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT: Consentiment explícit al acceptar les condicions d’ us del formulari d’ alta a la nostra newsletter.

DESTINATARIS DE LES SEVES DADES PERSONALS: No es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos que existeixi una obligació legal. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals.

ELS SEUS DRETS: Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir dades escrivint a Mon Net i Verd, S.L., a Vía de Barcino, 123-127 -Local 2 Dcha. 08033 Barcelona a més d’ acudir a l’ autoritat de control competent (AEPD)