monnet@monnet.es

932 761 679 • 637 587 543

Urgències:

608 438 500

Serveis
de neteja

Llegir més

Som la seva solució en neteja!

Món Net i Verd, S.L., és una empresa de serveis de manteniment de neteja de comunitats de veïns, locals, oficines i particulars, consergeria, neteges d'obra i especialitzades, tapisseries i tractaments de sòls. Ens avalen més de 25 anys d'experiència en el sector. Som una empresa familiar, actualment a càrrec de la segona generació. El nostre lema és "La qualitat en el servei, marca la diferència". Ens encarreguem de l'manteniment de més de 100 comunitats de veïns. Som especialistes en neteges d'obra i posada a punt. Realitzem el manteniment de neteja dels restaurants SAGARDI i de les botigues UNIQLO. Tot el nostre personal està assegurat, té la formació en PRL i passen revisions mèdiques de salut anuals. Productes homologats, maquinària pròpia i compromís de satisfacció amb el client.

Neteja d'obres

Constructors:

Si estan buscant una empresa de neteja local amb anys d'experiència en el seu sector; amb un preu de mercat assequible; amb recursos i infraestructura de qualitat i total cobertura; amb tots els permisos en regla; al corrent de pagament; amb treballadors amb experiència en el sector i amb antiguitat en plantilla (no contractem personal rotatiu, és el nostre personal fix el que treballa en les obres); amb tots els cursos de Prevenció de Riscos Laborals actualitzats segons normativa; amb un rigorós control mèdic anual; amb els equips de protecció individual; amb maquinària, útils i productes homologats i dins de la normativa de seguretat en el treball; no ho dubti, nosaltres som la seva millor opció.

Neteja de centres comercials i oficines

Locals comercials i oficines:

Oferim un servei de manteniment de neteja de qualitat amb una cobertura total de les necessitats de les seves instal·lacions. Tenim molts anys d'experiència en manteniment de botigues, oficines, spas, clíniques, restaurants, etc. Realitzem el manteniment de neteja diari de les instal·lacions, així com la neteja de vidres, cuines, terrasses, tendals, ombrel·les, catifes, sòls de moqueta, etc.

Neteja de comunitats de veïns

Administradors de finques:

Som la solució en neteja per a administradors de finques que vulguin delegar la seva confiança en una empresa seriosa, responsable, local i que ofereix un servei personalitzat i de qualitat per a totes les comunitats de veïns i pàrquings que administrin.

Som el col·laborador que necessiten tant per a consergeria, jardineria, manteniments de neteja, neteges d'obra, tractaments de paviments, pintura de les comunitats i petits desallotjaments.

Neteja de viviendes particulars

Habitatges de particulars:

Oferim un servei personalitzat per a manteniments d'habitatges particulars o serveis esporàdics de neteges de fons o posades a punt una vegada realitzades obres o reformes. També oferim serveis de neteja de vidres i treballs tècnics de tractaments de sòl.

Mencions dels nostres clients

 • Txema Retana

  La confiança és un intangible que com la collita, és necessari alimentar-la i cuidar-la cada dia, tremendament difícil de mantenir en el temps i molt fàcil que s'arruïni de cop. Món Net i Verd, S.L. porta alimentant, cuidant i protegint aquest intangible en la nostra relació professional des de fa molts anys.
 • Toñi Chocarro

  Món Net i Verd, S.L. és una empresa de neteja seriosa. El personal que envien és educat i sap executar el seu treball de manera discreta, així doncs, en el nostre despatx es contínua treballant i atenent al públic sense que interfereixin la feina, a causa del seu silenci en la forma de treballar. El preu que cobren, és el que hi ha al mercat, tenint en compte que ells asseguren al seu personal i tu només has de comptabilitzar la factura, sense preocupar-te de la seguretat social.
 • Marta del Hoyo

  Després d’haver tingut experiència amb altres empreses de neteja, Món Net i Verd, S.L. és la que ens ofereix major qualitat i eficàcia a un bon preu. El seu personal degudament qualificat i uniformat, realitza les tasques encomanades amb dedicació i professionalitat. A part, ens ofereixen un tractament personalitzat, amb un alt grau de satisfacció.
 • Cristina Aguinaga

  Amb Món Net i Verd S.L., se’ns han acabat els problemes i la pèrdua de temps en relació amb la neteja de les nostres instal·lacions. Ells s’ocupen de tot el relacionat amb la neteja, sense causar cap pèrdua de temps i així poder dedicar-nos al nostre negoci, que és del què es tracta. El personal és amable i educat, compleix amb el seu treball i amb els seus horaris en tot moment.
 • Francisco y José María Dapena

  D.V.D. Arquitectes agraeixen els serveis prestats per l’empresa Món Net i Verd, S.L., tant per l’eficiència dels mateixos, com per la confiança de tot el personal col·laborador. Gràcies Món Net i Verd, S.L. els augurem una feliç trajectòria.
 • Alex Nieto Domínguez

  Agraïm els serveis prestats des de fa 2 anys per l'equip que forma Món Net i Verd, S.L. En tot moment han donat resposta a l'alt nivell d'exigència del nostre clients, aportat confiança des del primer moment i adaptant-se a les nostres necessitats específiques. Professionals del sector que fan el seu treball de manera eficaç i responsable, amb un resultat excel·lent.

Medi ambient:

Empresa de neteges respectuosa amb el medi ambientEl nostre compromís és minimitzar els impactes ambientals que les nostres activitats puguin causar al medi ambient, buscant la millora i prevenció de la contaminació ambiental.

L'activitat que realitza Món Net i Verd, S.L. es regeix per una minimització dels riscos i els residus, i pel compromís del compliment dels requisits legals i reglamentaris, tant als nostres centres propis, com als centres dels nostres clients amb un compromís de col·laboració amb les seves Planes de Gestió Ambiental.

Món Net i Verd, S.L. està conscienciat en la cura i respecte del medi ambient per això realitza la separació dels residus no perillosos per a una òptima gestió, pensant en la reutilització i reciclatge del material no fungible; i també ens encarreguem de gestionar adequadament els residus perillosos.

Col·laborem voluntàriament amb:

Des de Món Net i Verd, S.L. contribuïm amb entitats socials per generar un impacte positiu en el nostre entorn, tant social com mediambiental. Volem ajudar a construir un món en el qual tots puguem viure millor. Pots veure els nostres certificats de col·laboració clicant en els logos de les ONGs amb les que col·laborem.

 • Cruz Roja
 • Fundacio Arrels
 • Medicos Sin Fronteras
 • Fundació Aroa

  Món Net i Verd - FacebookMón Net i Verd - Instagram Món Net i Verd - LinkedIn Bloc serveis de neteja

  Mon Net i Verd, S.L., utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques.
  Marqui a "ACCEPTAR" per autoritzar el seu ús o "REBUTJAR" per rebutjar-les. En aquest cas Mon Net i Verd, S.L. no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES aquí o al peu de pàgina.